Prijslijst

 

 

Huidverbeterende verzorgingen Medik8

De keuze van uw gelaatsverzorging wordt bepaald na het maken van een huidanalyse en in samenspraak met u . Gelaatsverzorging vanaf €79,00 

 Skincoaching op maat;

Huidanalyse 

€45,00 mits aankoop van producten is dit GRATIS.

*Allereerst vult u een vragenblad in en vervolgens gaan we over tot de huidscan.

Met behulp van de lightskin wordt er een huidscan genomen. Deze maakt 3 foto's waarmee 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden. Hierdoor krijg jij een beter beeld over hoe het nu precies met je huid gesteld is, waardoor ik u beter en doelgerichter huidadvies op maat kan geven. 

Wat wordt er zichtbaar gemaakt tijdens deze analyse?

*Poriestructuur, Vlekken, Rimpels & fijne lijntjes, Talgproductie & Acné, Pigmentatiestoornissen, Vocht te kort/ Hydratatie, Huidtextuur, Gevoeligheid (roodheid, couperose en rosacea), Teint en Zonneschade(UV).

*Hierna doe ik nog een een gewone huidanalyse waarbij ik de waarnemingen met het blote oog van uw huid bekijk en aan zal voelen of er verslapping is enz.

*U verkrijgt een gepersonaliseerd behandelingsplan en product advies op maat.

** Om een zo correct mogelijk beeld te krijgen van uw huid is het belangrijk om met een goed gereinigd gelaat te komen, vrij van make up, vrij van crème.

Bij onze gelaatsbehandelingen maken we gebruik van verschillende apparaten om uw resultaten te bevorderen ;

Hydraskinstationapparaat; skinscrubber/ hydradermabrasie of microdermabrasie, ultrasone , Radiofrequentie, coldhamer , chromalicht en Biodrainage   oxy o2 ,microneedeling.

*DEEP HYDRATION FACIAL ;

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeiende , geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie , intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

*CLARITY FACIAL ;

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken.In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie , egalere en heldere huidteint

PORE REFINING FACIAL;

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.

*CALMING FACIAL 

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme blozende , rode , gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

*Age-Defying Platinum Facial ;

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age- defying Platinum Mask doordrenkt met platinum voor  een zichtbaar verjongende en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit

*Hydrafacials ; 

met skinstation basic fusion glow in combinatie met Medik8 producten.

Hydrafacial Basic Glow ....50min/ €99,00

Hydrafacial Deluxe Glow ....75min/ €125,00

Hydrafacial is een non-invasieve 4 stappen behandeling met meerdere effecten op de huid:

•Reiniging & Extractie
•Exfolieren & Peelen
•Hydrateren & Kalmeren
•Insluizen & Voeden

Hydradermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling, intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, goed gehydrateerd met een prachtige GLOW!


• Welke resultaten mag u nog verwachten naast de mooie Glow;

- zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels
- vermindering van hyperpigmentatie (melasma/pigmentvlekken)
- verbetering van acné en acnélittekens)
- algemene verbetering van de conditie en hydratatie van de huid
- verfijnde huidtextuur

Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen.

Uw HydraFacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten van Medik8 -dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuis gebruik. Aan te raden frequentie is om de 4 a 6 weken . 

Microneedeling;

Microneedling: de techniek voor huidverbetering!

Wat is het?
Met een microneedlingpen wordt er op een gecontroleerde manier honderden microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor worden de groeifactoren in de huid gestimuleerd en dat zorgt dan weer voor de aanmaak van collageen, bindweefsel en elastine.
Via deze kanaaltjes kunnen we dan ook de actieve werkstoffen veel dieper insluizen om zo specifiek elk huidprobleem aan te pakken.

Wat mag je verwachten?
•Fijnere poriën en huidstructuur
•Minder diepe rimpels en fijne lijntjes
•Betere hydratatie
•Een egalere, frisse huid
•Verzachten van acnélittekens
•Verlichten van pigmentvlekjes
•Een jongere look

Voor wie?
Microneedling kan voor de meeste huidtypes. Zowel voor de jongere huiden die nood hebben aan een betere hydratie of een mooiere huidtextuur. Maar ook voor de rijpere huiden die een jongere look willen en rimpels willen verminderen.
Zelfs pigmentvlekjes en acnelittekens kunnen we hiermee behandelen.

Wanneer zie je het resultaat?
Na enkele dagen krijg je een instant glow, je huid ziet er egaler, frisser en gezonder uit. Om een optimaal resultaat te bekomen is het raadzaam van een kuur van 4 behandelingen te nemen om de 2 a 3 weken. Deze kuur mag zeker 2 x per jaar . In het voor en in het najaar.
De aanmaak en rijping van collageen duurt enkele weken, het duurt minstens 6 weken om hier effect van te hebben.
Na 2 à 3 maanden zie je het definitieve resultaat. 

**Microneedling wordt vaak gecombineerd met een chemical peeling en in kuurverband.

 

Deze behandeling is aan te raden 4 keer om de twee à drie weken.

We maken GEEN gebruik van microneedling bij koortslip, actieve acne, huidziektes, zwangerschap, borstvoeding, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie.

Nazorg Microneedling

Na de behandeling zal de huid roodheid vertonen. Deze trekt na een tijdje weg.

Het is zeer belangrijk om na de behandeling,  de huid voldoende te hydrateren en te beschermen met een hoge SPF factor,  zodat je huid kan herstellen.

Na de behandeling is volgende af te raden:

 • Sauna

 • Zon en zonnenbank

 • Sporten

 • Zwemmen

 • Peelen van je huid

 • Waxen

 • Thuisverzorgingsproducten met Vit A en zuren


Professional  Signature Peel ;

chemische Peelings
Sensitive PHA Peel €78,00
De sensitive peel is geschikt voor een extreem gevoelige huid of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken, zorgt voor een sterkere huidbarrière en hydrateert de huid.

Universal AHA Peel €90,00
Deze peeling is zeer geschikt als eerste peeling of om resultaten van andere peelings te behouden. Door de combinatie van verschillende zuren maakt het de huid zichtbaar helderder, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid, hierdoor inzetbaar bij elk huidprobleem!

Rewind Peel € 92,50
De Rewind Peel is de perfecte peeling om fijne lijntjes, rimpeltjes en oneffenheden te verminderen. Het activeert de huidcellen waardoor ze meer collageen en elastine aanmaken. De huid krijgt een gladder huidstructuur en een betere celvernieuwing.

Rewind Peel Layering €100,00
Deze peeling wordt in drie lagen aangebracht op de huid. Als eerste de Rewind Peel, daarna kunnen we kiezen single-acid peelings met verschillende sterktes en eigenschappen voor specifieke, gerichte huidverbetering.

Even Peel € 92,50
De meest effectieve manier om een heldere en gelijkmatige kleur te
bereiken. De Even Peel is speciaal ontworpen om beschadiging door de zon en hyperpigmentatie aan te pakken. De peeling gaat de strijd aan met de pigmentcellen en probeert deze onder controle te krijgen zodat het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken minder zal worden. De even Peel dringt door tot de pigmentcellen om daar de ongewenste verkleuringen te verminderen waardoor de huid een egaler huidskleur krijgt.

Even Peel Layering €100,00
Deze peeling wordt in drie lagen aangebracht op de huid. Als eerste de Clarity Peel, daarna kunnen we kiezen single-acid peelings met verschillende sterktes en eigenschappen voor specifieke, gerichte huidverbetering.

Clarity Peel € 92,50
Speciale peeling voor acne. Deze peeling brengt snel acne onder controle en verlaagd het risico op toekomstige uitbraken en littekens. De Clarity Peel pakt verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen aan. Deze peeling bevat onder andere BHA salicylzuur wat helpt bij het oplossen van talg in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt ook de talgproductie te verminderen. Azelaïnezuur werkt heel sterk tegen de propioni bacterie, die verantwoordelijk is voor acne.

Clarity Peel Layering €100,00
Deze peeling wordt in drie lagen aangebracht op de huid. Als eerste de Clarity Peel, daarna kunnen we kiezen single-acid peelings met verschillende sterktes en eigenschappen voor specifieke, gerichte huidverbetering.

Voorbereiding op een peelingkuur

Ter voorbereiding van de peelingkuur krijg je producten mee naar huis, waarmee je twee weken lang je huid voorbereidt op de daadwerkelijke behandeling bij ons in het salon.
Wij adviseren altijd om een volledige peelingkuur in het najaar of de winter te plannen (de maanden met de letter 'r'). Waarom? Omdat de zon dan minder schijnt en minder krachtig is dan in het voorjaar en de zomer. Tijdens een peelingkuur is het heel belangrijk om de zon te vermijden. Dit kan je huid namelijk beschadigen en dat wil je natuurlijk niet!

Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan van zes behandelingen, iedere 2 weken. Na de kuur kom je om iedere vier tot zes weken voor een onderhoudspeeling.
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de nazorginstructies goed op te volgen.

*KUURBEHANDELINGEN;

5+1 gratis +thuisverzorgingsproducten = €599,00

6 behandelingen die men kan doen om de 2weken .

Dit  in samenwerking met de juiste thuisverzorgingsproducten om nog een beter resultaat te bekomen.

Lichaamsverzorgingen

*Peeling & pakking lichaam +bodymelk.....€65,00.

*lymfedrainage chromalicht en biodrainer....€70,00.

*Peeling & pakking , Lymfedrainage totale lichaam en gelaat met chromatherapie en biodrainage .....€75,00.

*Lymfedrainage kuur 5+1 gratis .....€325,00

*Zuiverende nek/rug behandeling.....€55,00

*Oorkaarsen.....€35,00

*Rugmassage combi hotstone.....€35,00

*Totale lichaamsmassage 30 min.....€45,00

*Totale nek- gelaat & lichaamsmassage combi hotstone van de rug 60min....€65,00

*Totale nek- gelaat & lichaamsmassage combi hotstone van de rug 90min.....€75,00

 Voetverzorgingen

*Pedicure.....€25,00

*Pedicure + lakken .....€30,00

*Luxepedicure met paraffine behandeling.....€40,00

Handverzorgingen

*Manicure.....€25,00

*Manicure+ lakken.....€30,00

*Luxemanicure met paraffinebehandeling....€40,00

Ontharing dames/heren


*Wenkbrauwen/bovenlip/kin....€10,00

*wenkbrauw+ bovenlip .....€15,00

*Wenkbrauw+ bovenlip+ kin....€20,00

*Wenkbrauw+bovenlip+kin+ wangen....€25,00

*Oksels/bikinilijn/bilnaad.....€15,00

*Bikini streepje/full wax/armen.....€20,00

*Ontharing Rug/ buik / borstkas .....€25,00

*Ontharing Rug + buik....€40,00

*Ontharing Rug+buik+ borst.....€50,00

*ontharing onderbenen.....€25,00

*Ontharing onderbenen+stukje achterzijde bovenbenen.....€30,00

*Ontharing volledige benen.....€35,00

*Volledige ontharing ( bikini, oksels,volledige benen).....€55,00

Maquillage

*Flash make up.....€10,00

*Dag make-up.....€30,00

*Avond make-up.....€40,00

*Huwelijksmake-up bij u op locatie met inclusief proef make-up bij ons op de zaak.....€85,00

*Verven wimpers of wenkbrauwen.....€10,00

*Verven wimpers en wenkbrauwen.....€18,00

*Permanente make-up.....prijs op aanvraag

Arrangementen

1/Me-time.....€139,00

ontvangst met een drankje en bespreking van het arrangement;

specifieke gelaatsverzorging + pedicure + rug massage combi hotstone.

2/Total relax.....€169,00

ontvangst met een drankje en bespreking van het arrangement;

specifieke gelaatsverzorging + pedicure + totale gelaat nek/lichaamsmassagemassage combi hotstone van de rug.

3/Duo-time.....€140,00/p.p. kom met je partner of vriend(in) zus of broer of met je moeder of vader .

ontvangst met een drankje en bespreking van het arrangement;

peeling & pakking van het lichaam+Mini Gelaatsverzorging+rug massage combi hotstone.

4/Duo relax......€150,00/p.p

ontvangst met een drankje en bespreking van het arrangement;

peeling & pakking van het lichaam+Mini Gelaatsverzorging+Totale lichaam gelaat /nek massage combi hotstone van de rug .(30"massage) 

 

 

       

 

 

   • Wij verzorgen zowel dames als heren.

 • Het samenstellen van diverse behandelingen is mogelijk.
 • Bij uw gelaatsverzorging krijgt u een gratis hand en arm massage . 
 • Bij een volle spaarkaart ontvangt u een presentje of korting op een product of verzorging 
 • Cadeaubonnen voor mannen en vrouwen (Bijvoorbeeld zomaar, verjaardag, moederdag, vaderdag, kerst, secretaressedag)