De behandeling wordt afgewerkt met een effleurage.

-Individuele aanpak van de totale persoon.
-Puur natuurlijke producten en verzorgingen.
-Heerlijk genieten.

 

Zo ziet de uitwerking van Phyto5 op uw gelaat eruit ;

Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties met zichtbaar resultaat. Een verzorging uit het gamma van Phyto5 geeft u een relaxatie, ontgifting en stimulering van het gelaat door de bijzondere geuren, kleuren en sensaties die u voelt tijdens de behandeling bij mij in het instituut .


Kortom, uw huid straalt weer!


Niet elke behandeling is bij mij hetzelfde toch heb ik enkele globaal omschreven handelingen die ik toepas tijdens mijn behandelingen , deze combineer ik met moderne apparatuur hydradermabrasie en met Chromalicht en Biodrainage :

PHYTO5 Specifieke gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype :

-Verwelkoming met kruidige thee en een warm ontspannend voetbadje
-Rituelen aan de hand van uw persoonlijke Bioritme
-Reiniging met algen in drie stappen +hydradermabrasie
-Ontspannende massage van hoofd hals, schouders en gelaat-Lymfedrainage met kleur en lichttherapie;
-Voedend masker naargelang huidtype;
-Afwerking met de nodige crèmes en serums om de pH-waarde van de huid te neutraliseren;
-Advies voor thuisgebruik.

*Lichaamsdrainage met kleur-en lichttherapie

Het lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuniteitssysteem en zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Vaak voorkomende problemen zijn stramme spieren, cellulitis, een futloos gevoel, zware benen, spier en pijnproblemen, fibromyalgie, onzuivere huid en vroegtijdige veroudering. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam.

De drainage bestaat uit een lichte ritmische druk die de circulatie van de energiestromingen begeleidt. Deze methode zorgt voor een intens kalmerend en welbehagen gevoel. Een verzorging met een biodrainer biedt u een gave en stralende huid, reinigt en stimuleert het lichaam en neemt spanningen en stress weg. De drainage in combinatie met chromatherapie zorgt voor een betere doorstroming.


Heilzame Lichaamsbehandelingen met PHYTO5

 

PHYTO 5 Healthy Body

Een PHYTO 5 lymfedrainage is een zachte manier om ons lymfestelsel te ondersteunen en weer op volle toeren te laten werken. Zo versterken we niet alleen onze immuniteit, maar helpen we af te voeren, wat niet thuishoort in ons lichaam. Denk aan ziektekiemen, afvalstoffen maar ook spanningen en emoties. Gezonde zuivere lymfe is ons levenselixir!

Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, zware benen, oedeem, vroegtijdige veroudering …

Een PHYTO 5 lymfedrainage geeft je een gave en stralende huid, reinigt en stimuleert het lichaam en neemt spanningen en stress weg.

Ideaal om 4 dagen na elkaar te boeken

 

PHYTO 5 Happy Body

Van de PHYTO 5 Happy Body wordt je lichaam blij. Eerst elimineert een gommage jouw dode huidcellen en het teveel aan talg, waarna de kleipakking komt die je oplaadt met nieuwe energie.

Bovendien ontvang je chakratherapie met licht en kleur.

 

PHYTO 5 New Body

PHYTO 5 New Body verwijdert in zachtheid de dode huidcellen en het teveel aan talg door de gommage met bamboe en lotus. De gommage stimuleert de celvernieuwing. Bovendien ontvang je nog licht- en kleurtherapie op je hanchakra.

Heavenly Stars Massage

Deze massage is een persoonlijk verwenpakket op maat van uw eigen vrouwelijk lichaam. Het is een wetenschappelijk onderbouwde verzorgende behandeling met een rustgevende lichaamsmassage waarbij we werken met algen en een kleipakking om tot een punt van volledige relaxatie te komen. Samen bekijken we wat uw lichaam nodig heeft om u vrij, levendig en helemaal ontspannen te voelen. Wij garanderen dat u met deze verzorging compleet in de watten wordt gelegd! Zo’n behandeling duurt anderhalf uur. Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. Uw huid straalt weer! Een verzorging uit het gamma van Phyto5 geeft je een relaxatie, ontgifting en stimulering en dit door de bijzondere geuren, kleuren en sensaties die u voelt tijdens de behandeling.

 

Rugbehandelingen

PHYTO 5 Relaxed Back


Ben je een stressbeestje? Dan ervaar je wellicht spanning in nek en schouders. Zit je nog middenin een drukke periode of is de hectiek net voorbij? Dan kan je ontspanning gebruiken om te recuperen en te herbalanceren.

De PHYTO 5 Relaxed Back is een rugbehandeling die jouw spanning laat wegsmelten. Anti-stress rugbehandeling

 

PHYTO 5 Released Body
Heb je het gevoel, dat je kilo’s extra bagage meedraagt? Of heb je onzuiverheden op je rug?
Na deze PHYTO 5 rugbehandeling voelt je je weer vederlicht!


Van kop tot teen behandelingen


PHYTO 5 Complete Body

Een totaal verwenmoment ervaar je met PHYTO 5 Complete Body: vaarwel aan de dode huidcellen, dan genieten van de lichaamspakking en vervolgens van de drainage om te elimineren wat niet meer thuishoort. De behandeling wordt afgewerkt met een effleurage. Elk seizoen (5 keer per jaar) jezelf deze complete lichaamsbehandeling geven is het ideale onderhoud om je vitaliteit te ondersteunen.

 

PHYTO 5 Pure Body


Een PHYTO 5 Pure Body is een complete lichaamspakking met de energie die jij nodig hebt. De klei en de etherische oliën brengen jou in een hernieuwde energiestroom en hogere trilling. Je wordt verwend met een hoofdontspanningmassage en kleurtherapie op de chakras.

 

PHYTO 5 Pure Body Cure

Voor wie wil herleven, weer helemaal in vorm raken, dit is echte regeneratie: met de PHYTO 5 Pure Body Cure gun jezelf 5 keer de energetiserende lichaamspakking. Door de frequentie en de volgorde van de behandelingen wordt het resultaat diep en integraal verankerd. De Nieuwe stroom in je lichaam is heilzaam en je voelt je buitengewoon. Een 5-weekse kuur om elk van de 5 elementen in balans te brengen.

 

PHYT05 Full Body Boost

Met de PHYTO 5 Full Body Boost geef je jezelf 4 energetische lymfedrainages. Door de herhaling krijg je het volle resultaat van een gezonde Iymfecirculatie: nieuwe stroming!


Sacred full mind & body Boost 

Een totale lichaamsbehandeling en een clearingsessie met de Sacred Activations in 1.

vaarwel aan de dode huidcellen, dan genieten van de lichaamspakking  en tijdens deze pakking verkrijg jij de Sacred Activations die voor jou nodig zijn om te shiften wat voor jou mentaal nodig is en vervolgens de drainage om te elimineren wat niet meer thuishoort. Deze drainage versterkt de integratie van de Sacred activaties De behandeling wordt afgewerkt met een effleuragem.

complete lichaamsbehandeling is het ideale pakket om nog meer in balans te komen zowel van binnen als van buiten .