Grondlegger

Sacred Activations:  Tamra Oviatt                

De grondlegster van de Sacred Activations is Tamra Oviatt. In het filmpje hier boven legt ze uit wat meta-programmering is en hoe de Sacred Activations werken. Ik ben inmiddels Sacred Activation Master Practitioner en daarmee mag ik dit in groepen en individueel  aanbieden aan jullie. Mijn Practitioner L2 heb ik gehaald bij Femke van Kuijk, de Nederlandse Teacher in Sacred Activations. 

  

Werken met de Sacred Activations is super snel, krachtig en levens-veranderend het is metaprogrammeren van je brein.Deze geeft je mind een reset en de oorzaak van problemen tot op de bron verwijderd. Werken met de
Sacred Activations is eindelijk ervaren dat ook jij situaties, patronen voorgoed achter je kan
laten en je vanuit je ware zelf (blauwdruk) kunt leven.

 

Verloop van een Sacred Activations sessie;

Voorafgaande de sessie ben ik al in afstemming met jou, en krijg ik door welke van de Sacred Activations voor jou op dat moment de grootste bijdrage zullen zijn.

Bij een traject  ga ik eerst met jou dieper in gesprek om bewust te worden van de diepere patronen en lagen zodat er meer bewustzijn op jouw thema komt. Vanuit daar gaan we kijken waar jij naar verlangt en wat jouw intentie is voor deze sessie. 


Tijdens de Activaties vinden er 2 verschillende processen plaats voor jou:

*Als eerste vindt er een clearing plaats, een clearing is een zuivering op een bepaald thema.
Hierin wordt alles gezuiverd wat er zowel bewust als onbewust in jou opgeslagen ligt. Denk hierbij aan ervaringen, overtuigingen, trauma, gedachten en hele geloofssystemen. Een geloofssysteem is een gedachte die jij aanneemt voor waarheid.


Door de negatieve overtuigen, gedachten, ervaringen en trauma’s letterlijk te verwijderen ontstaat er weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. 

*Je ontvang de codes voor de activaties en tegelijkertijd worden de overtuigings systemen die niet langer met de activatie resoneren losgelaten/ geshift. Hierin worden letterlijk nieuwe overtuigingen en programma’s in jou geactiveerd die jou wel ondersteunen.
Hierin laat je oude programma’s los gebaseerd op angst kun je weer nieuwe keuzes maken vanuit liefde, overvloed & geluk. In deze activatie kan er enorm veel gebeuren want je wordt letterlijk uit deze oude limiterende patronen getild zodat je weer meer kan leven vanuit jouw ziel en volledige potentie. De thema’s van de activaties zijn enorm breed en je kan werkelijk waar aan elk thema werken, van liefde en relaties tot aan werk en overvloed,gezondheid.Hoe zou het zijn om jouw leven te creëren vanuit Bewustzijn?


ALLES WAT OMHOOG KOMT WORDT GESHIFT

De SACRED ACTIVTIONS is een clearingtechniek, stel je daarbij een stofzuiger voor die alle onbewuste emoties, gedachten en overtuigingen opzuigt en verwijderd.

Wat bedoel je dan met die stofzuiger?

Wanneer er overtuigingen omhoog komen is het belangrijk dat je deze ontvangt zonder gehecht te zijn aan of het goed/fout is. Wat er nog wel eens gebeurd is dat mensen figuurlijk de stofzak uit elkaar scheuren om te kijken welke overtuigingen er zitten en deze weer mee terug nemen in energie door de emoties die er omheen zit.

DIT IS WAAR ALLES WAT OMHOOG KOMT IN JE BEWUSTZIJN WORDT GESHIFT VAN TOEPASSING IS

Je gaat ook geen stofzuigzak in een stofzuiger opentrekken om te kijken wat je hebt opgezogen?

Het Universum maakt je alleen bewust van informatie die voor jou belang is om te weten. Komen herinneringen voorbij die je nu nog raken; dan mag je even stilstaan bij de impact van deze situatie.

Spiritualiteit en bewustzijn belichamen zijn processen die je niet kan pushen en forceren. Het mooie met het werken van de Sacred Activations is dat heel veel voor jou uit handen genomen wordt. De installatie van de nieuwe programmering vindt plaats en emoties/gedachten/overtuigingen zullen weken en zelfs maanden na ontvangen blijven door shiften. Hier kun je 100% op vertrouwen; dat wat jij nu kan/mag ontvangen 100% Goddelijk afgestemd is.

Na het ontvangen van de Sacred Actiations

Het kan zijn dat je na een sessie je moe voelt, geef jezelf de ruimte om hieraan toe te geven. Al kan het ook zijn dat je je super energiek voelt. Dit verschilt per persoon. Lichte verkoudheid of griepachtige symptomen  kan hier ook een gevolg van zijn weet dat het voorbij gaat en volkomen normaal is .

Zo kan ook het ontvangen van een Sacred Activation verschillend ervaren worden.
Alle ervaringen zijn helemaal oke, zelfs wanneer je op dat moment weinig voelt.
Het enige wat belangrijk is, is dat jij ervoor kiest om ze te ontvangen.De Sacred Activations zijn extreem krachtig en zullen nog weken doorwerken.

Wanneer de activatie begint te integreren kunnen er oude gevoelens en overtuigingen naar boven komen.

~~ Alles wat omhoog komt, wordt geshift ~

 

Tips & Nazorg!

  • Sacred Activations ontvangen is geen wedstrijd! Het ontvangen en JA zeggen is al voldoende om de herprogrammering plaats te laten vinden.  
  • Gebruik je intuïtie en innerlijke leiding bij het afstemmen hoe vaak en wanneer je een Sacred Activations opnieuw mag ontvangen, er is geen goed of fout, alleen jouw pad.
  • Na 2-3 dagen is de eerste installatie klaar op dat moment kunnen er veel emoties, gevoelens en gedachten omhoog komen, DEZE WORDEN GESHIFT. Wat omhoog komt in je bewustzijn is wat losgekomen is uit je onderbewustzijn; je beperkende overtuigingen. Ga hier niet mee in gesprek, maak ze niet meer waar en echt en vuur  de emoties vooral niet af op anderen. Herinner jezelf dat je de Sacred Activations ontvangen hebt en vraag dat waar je op dat moment gewaar van bent, een onderdeel van de energetisch shift is?! Na verloop van tijd, de energie kan nog maanden doorshiften, zal je merken dat de volledige integratie heeft plaatsgevonden en jij tot op de Bron verandert bent. 
  • Ook lichamelijke signalen tijdens het ontvangen van de Sacred Activations worden geshift, veel van deze signalen zijn na afloop weg en waren een boodschapper dat op dit stukje van je lichaam beperkende emoties en overtuigingen hebben vast gezeten.
  • Verandering is nooit wat je denkt (denken= limitatie vanuit je mind) hou je hart en mind open en sta versteld van de veranderingen die zich vanzelf zullen aandienen in je realiteit. 

 

Disclaimer Het ontvangen van één of meerdere Sacred Activations is niet bedoeld als een vervanging voor reguliere behandelingen. Deze werkwijze kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen. Het kan wel een aanvulling bieden. Neem bij aanhoudende klachten altijd contact op met een arts.

Wil u graag genieten van een GRATIS Kennismakingssessie  Mail mij uw gegevens door en ik zend u een audio met  enkele krachtige basis activations die al meteen veel in werking zetten. Deze 3  activaties waren voor mij en al vele klanten levens veranderend.

 

Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied, de Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat. Veel emoties, gedachten en gevoelens zijn meteen veranderd na het ontvangen van een sessie.

Wat hindert je nu op het moment ? Waar worstel je mee en wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien? Doorbreek de cyclus die je weerhoudt te zijn van wie je werkelijk bent bent, zodat jij je leven kan leven zoals jij wilt.

In een 30 minuten clearing sessie (+30min intake en na de activatie=60min) ontvang je 6 tot 10 Sacred Activations speciaal afgestemd voor jou.De veranderingen zijn binnen 3 dagen al merkbaar en zullen zich blijven aandienen in de komende maanden.Sessies zijn online , zodat je deze vanuit de comfort van je eigen omgeving kan ontvangen. Maar kunnen ook in mijn praktijk doorgaan.

 

Voordelen van Sacred Activations;*Je gaat levenslange beperkende overtuigingen loslaten die er voor hebben gezorgd dat je verlangens en behoeftes onvervuld zijn gebleven.*Je krijgt volledige helderheid en bewustzijn over de patronen die je tot nu hebben beperkt en vast hebben gehouden in angst, schuld of schaamte.*Je emoties en overtuigingen worden tot op de bron geshift zodat je je ontspannender en in volledig vertrouwen voelt over jezelf en je leven.*Je blijft makkelijker in je eigen energie, kracht en wordt unstoppable in het creëren van je leven. 

*Je zal merken dat er ineens nieuwe deuren opengaan op relationeel, werk en manifestatie gebied.*Na afloop ontvang je een audio opname met de Sacred Activations.De meeste klanten kiezen voor een traject van 6 sessies á 60 minuten + coaching omdat ze voelen dat ze met deze transformatie sessie terugkeren naar de oorsprong  van wie ze werkelijk zijn. Patronen kunnen gemakkelijk losgelaten door de krachtige Source Energie, waardoor een groei van eigenwaarde, zelfvertrouwen en innerlijk geluk wordt ervaren.

 Velen ervaren na 2 sessies  hun doorbraak op gebieden van hun leven waar ze tot nu toe geen grip op en verandering in kregen. De aanbeveling is dan ook om meerdere sessies te plannen zodat jij je waardevolle zelf gaat leven.

 

De investering in jezelf  zijn als het volgt :

 

*1 op 1  sessie Sacred Activations : €99,00 duurtijd 75min

-intake +min 6 tot 15 activaties +nazorg.

 

*Transformatietraject  Sacred  Activations +coaching 3maanden: €275,00

- 3 x intake + min 6 tot 15 activaties per sessie + nazorg  met tussen pozen van 3 a 4 weken +audio 

 

*Transformatietraject Sacred  Activations +coaching6 maanden:€575,00

- 6 x intake + min 6 tot 15 activaties per sessie + nazorg  met tussen pozen van 3 a 4 weken +audio 

 

*Transformatietraject  Sacred  Activations +coaching9 maanden:€875

- 9 x intake + min 6 tot 15 activaties per sessie + nazorg  met tussen pozen van 3 a 4 weken +audio 

 

*Transformatietraject  Sacred  Activations +coaching  12 maanden:€1165,00

- 12 x intake + min 6 tot 15 activaties per sessie + nazorg  met tussen pozen van 3 a 4 weken +audio 

 

*Sacred Massage+coaching €165,00  duurtijd 120min

-Intake + min 6 tot 15 Sacred Activations + zachte massage gecombineerd met Hotstone van de rug .

Werkt diep in op het zenuw-en lymfestelsel. Diepe ontspanning op alle niveaus en geeft snellere integratie van de S.A. + nazorg +audio

 

*Sacred Massage+coaching 3maanden €475,00

-3 x Intake + min 6 tot 15 Sacred Activations + zachte massage gecombineerd met Hotstone van de rug .

Werkt diep in op het zenuw-en lymfestelsel. Diepe ontspanning op alle niveaus en geeft snellere integratie van de S.A. + nazorg +audio

met tussen pozen van 3 a 4 weken .

 

*Sacred Massage+coaching 6maanden €950,00

-6 x Intake + min 6 tot 15 Sacred Activations + zachte massage gecombineerd met Hotstone van de rug .

Werkt diep in op het zenuw-en lymfestelsel. Diepe ontspanning op alle niveaus en geeft snellere integratie van de S.A. + nazorg +audio

met tussen pozen van 3 a 4 weken .

 

In delen betalen altijd mogelijk vraag onze formules

 

Groeps- Activaties mogelijk op aanvraag