BeautyNMore by Ynke

Ynke verzorgt de wimperextensions one by one bij Beauty by Cindy. Alsook verzorgt ze gelnagels. En doet ze ook andere schoonheidsbehandelingen.

 

 

One by One wimperextensions

Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders…

 

Voordelen One-by-one techniek;


* Een frisse en natuurlijke uitstraling

* Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig

* Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet

* Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

* Perfecte oplossing voor op vakantie

* 24/7 een mooie natuurlijke look

* Beschadigt de natuurlijke wimpers niet

* Geheel pijnloos

 nieuw set prijs : €75 inclusief eigen wimperborsteltje 

bijvullen na 1 week €25

bijvullen na 2 weken €35

bijvullen na 3 weken €45

vanaf 4 weken nieuw set!

verwijderen wimpers €20

Enkele nuttige tips van Ynke:

Na het zetten van de wimperextensions is het belangrijk dat je de eerste 1 à 2 dagen water vermijdt. Zorg ervoor dat je de eerste 24 uur ook niet in aanraking komt met stoom. Ga niet onder een te hete douche staan of zorg ervoor dat de badkamer goed wordt gelucht. Door stoom kan de wimperlijm iets zachter worden, waardoor de wimperextensions sneller uit kunnen vallen. Heb je toch iets te lang onder de warme douche gestaan? Zit dan niet gelijk aan je wimpers!